Individuele Yoga of Meditatie – Supervisie Docenten Individuele Begeleiding

Individuele les – Supervisie docenten

-Yoga les/begeleiding

-Meditatie les/begeleiding

-Een persoonlijk yoga-oefenprogramma opstellen

-Supervisie voor yogadocenten

Een uur, kosten 75 euro bij mij thuis. Bij zaalhuur komen daar de huurkosten bij.

Individuele les/begeleiding kan je begeleiden op je pad daar waar je graag meer licht wilt laten schijnen op wat er in je en in je leven speelt. Het kan je helpen meer verbinding te voelen met jezelf om daarvanuit je eigen wijsheid en waarheid te laten spreken.

Zowel bij het verlangen naar een dieper en waarlijker contact met jezelf, als in moeilijke levenssituaties of bij ernstige ziekte kan persoonlijke begeleiding – of het nu eenmalig of meerder keren is- je openen en in contact brengen met een andere levenskwaliteit.

Yoga- en meditatie les/begeleiding brengen jezelf lichamelijk voelend in verbinding met dat wat speelt of wat je verlangt. Daarvanuit ontstaat een natuurlijke reis naar steeds diepere zijns-lagen en naar je innerlijke grond.

Mediteren betekent: in je eigen midden komen.

In het drukke alledaagse leven zijn we de relatie met ons midden vaak kwijt. Meditatie- begeleiding biedt ook de mogelijkheid dit contact te hervinden en te verdiepen en biedt de mogelijkheid je te begeleiden als je de wens hebt een dagelijkse meditatie thuis in je leven te integreren. ‘s Morgens kan dit een waardevolle bijdrage zijn om meer bij jezelf te blijven gedurende de dag, meer overzicht te hebben en passendere keuzes te kunnen maken. ‘s Avonds voor het slapen kan het je helpen afstand te nemen van je dag en je mentale drukte om de overgang te maken naar een ontspannen en helende nachtrust.

Bij fysieke problemen/vastzitten of de wens je een beter contact met je lichaam te hebben kan een samen en op jou gericht Yoga oefenprogramma je ondersteunen zelf b.v. dagelijks thuis te oefenen. Zo’n programma kan naar verloop van tijd weer samen herzien en aangepast worden.

Supervisie/begeleiding van yogadocenten, bijvoorbeeld als je als yogadocent (en de mens die je bent) graag verder wil ontwikkelen en vanuit een ‘doende’ manier van lesgeven en asana’s geven de cursisten graag wil leren aanreiken hoe ze meer voelend, vanuit het zich- Zelf- (mogen) Zijn (wat al volledig en aanwezig is) zich mogen uitdrukken in beweging, houding én in het dagelijks leven.

Bij interesse kan je altijd bellen of mailen om samen te bekijken wat bij je aansluit.