Workshops

Alle open lessen, activiteiten en workshops kondig ik op deze pagina aan.

Vier maal per jaar geef ik meestal rond de zonnewendes en seizoenswisselingen een open en extra lange Midwinter, Lente, Midzomer en Herfst yogales/Workshop.

Ook andere workshops of evenementen kondig ik hier aan.

Van 21 tot 27 augustus 2022 geef ik een RETRAITE: Leef je leven! Met Yoga, Meditatie en Muziek op het prachtige domaine Saint Antoine van de Stichting Filosofie en Meditatie in Brognon, Noord-Frankrijk. Voor meer informatie en aanmelding zie: https://www.filosofieenmeditatie.nl onder Retraites. Voor vragen kan je ook met mij contact op nemen.

-Op zaterdagmiddag 19 maart, op zaterdagmiddag 26 maart en op vrijdagmiddag 8 april geef ik een verdiepende Lente middag, net als onderstaande retraite (losstaand van maar ook als voorbereiding daarop) met als thema: Leef je leven! Een middag samen in Yoga, Meditatie en met Muziek. Om in turbulente tijden en te midden van de weer tot bloei komende natuur te voelen dat ook jij léven en natuur bént. Om vanuit je diepste en pure Zelf weer op en open te mogen bloeien en je je door je eigen innerlijke kompas weer op koers te laten brengen.

Eén middag kost 50 euro. Tijd: 14 tot 18 uur. Plaats: Yogastudio Hazenkamp, Nijmegen. Opgave graag via mail of Contact vóór 6 maart.